Graveer mogelijkheden

We graveren met een ultra moderne fiber-laser, hierdoor is zoveel mogelijk op graveer gebied dat we om het overzichtelijk te houden slechts een beperkt aantal lettertypes standaard op de website aanbieden. Wilt u een afwijkend lettertype of een afbeelding dan is dit in overleg altijd mogelijk.

Voor logo gravures, afbeeldingen en afwijkende lettertypes berekenen we een meerprijs van  € 10.00 per couvert.

Klik hier voor de voorwaarden waar een afbeelding aan moet voldoen.

 

 

Hier onder een aantal voorbeelden:

  

Een klant mailde ons een afbeelding met het verzoek deze in het kinderbestek te graveren. De afbeelding werd keurig gegraveerd in alle delen van het bestek.

 

Dus als u zelf iets tekent (gebruik een zwarte stift of pen) graveren wij dit voor u in het kinderbestek. Uiteraard kunt u ook een reeds bestaande afbeelding gebruiken. Ervaring leert dat  eenvoudige afbeeldingen het beste resultaat geven.

Belangrijk is dat de tekening die u aanleverd echt in zwart wit is dus geen grijs tinten ! (de machine graveert  de zwarte lijnen van uw tekening en kan niet werken met grijze vlakken of lijnen)

Indien u twijfelt of een afbeelding geschikt is mail of App. deze afbeelding dan eerst aan ons voordat u een bestelling plaatst. (info@jansenjuweliers.nl) WhatsApp 0113216924 of kijk hier voor meer informatie.

Voor het verwerken van afbeeldingen rekenen wij een  meerprijs van 10euro  (per couvert) hiervoor vectoriseren wij de  afbeelding zodat deze leesbaar wordt voor de graveermachine, wij bewerken geen afbeeldingen.

   

 

 

!
Lange Vorststraat 4
4461JP Goes
www.jansenjuweliers.nl
info@jansenjuweliers.nl
0113-216924
k.v.k. 22026638
IBAN  NL22INGB0000188677
BTW NR. 0081.95.833.B.01