Welke afbeeldingen zijn geschikt?

Wat is er nu leuker dan een eigen tekeningen of afbeelding te graveren in kinderbestek of een gravure met uw eigen handschrift in een (trouw) ring??? 

Een tekening van je zoon of dochter in je ring of hanger?

 

Het is allemaal mogelijk .....

Welke afbeelding en hoe aanleveren?

Een afbeelding kunt u toesturen naar info@jansenjuweliers.nl 

Indien u twijfelt of de afbeelding geschikt is mail ons dan eerst de gewenste afbeelding en plaats na akkoord pas uw bestelling.

 

  

 

    Heeft u zelf een leuk idee? Mail ons of het mogelijk is.

 

Waar moet een afbeelding aan voldoen?

Alleen JPG opmaak De te graveren afbeelding moet aangeleverd worden in een JPEG bestand (extensie JPG) dit is een veel gebruikte opmaak voor afbeeldingen.

Alleen zwart wit. De afbeelding mag uitsluitend in zwart wit zijn, let op, afbeeldingen met grijstinten zijn niet geschikt ! De afbeelding wordt door ons gevectoriseerd waardoor het "leesbaar" wordt voor de graveermachine, zwarte lijnen worden gegraveerd. Het programma kan echter niet omgaan met grijze lijnen of vlakken (je kan niet een beetje graveren)  Uiteraard zijn gekleurde afbeeldingen of foto's totaal ongeschikt.

Hoge resolutie. Een hoge resolutie afbeelding resulteert in een zuivere egale gravure. Indien u een afbeelding scant in zwart wit (geen grijs!) neem dan een resolutie van 600 dpi

Bij voorkeur geen zwarte vlakken. Graveren is lijnen trekken met een diamantpunt in metaal, een lijnen logo geeft over het algemeen het beste resultaat.

Zuivere afbeelding. Indien u een afbeelding scant zorg dan dat de afbeelding zuiver is, kleine "vervuilingen" worden gewoon ingelezen en resulteert dus in een gegraveerde punt.

Handschrift gravure. Schrijf op een wit stuk papier met zwarte inkt bijvoorbeeld met een fineliner. De lijnen van een zwarte balpen zijn over het algemeen niet egaal genoeg, om te zorgen dat u mooi recht schrijft kunt u onder het papier gelinieerd papier leggen. 

 

Indien u nog vragen heeft mail ons gerust.

 

Voorbeeld:

 

 

 

 

 

!
Lange Vorststraat 4
4461JP Goes
www.jansenjuweliers.nl
info@jansenjuweliers.nl
0113-216924
k.v.k. 22026638
IBAN  NL22INGB0000188677
BTW NR. 0081.95.833.B.01