Betaalmogelijkheden

Wij bieden een groot aantal betaal mogelijkheden die wij hieronder kort uitleggen:

iDeal dit is de meest gebruikte betaalmethode voor klanten met een Nederlands bankrekening, de betaling verloopt via het telebankieren het voordeel is dat betaling vrijwel direct bij ons binnen is en iDeal zijn hieraan voor u geen extra kosten verbonden.

Creditcards en Paypal

Ook betalen met een creditcard of Paypal account is mogelijk, ook bij deze betaling heeft als voordeel dat de betaling direct bij ons binnen is en uw bestelling dus ook direct verzonden kan worden.  Als u betaald met creditcard of Paypal berekenen we een deel van de administratie en commissie kosten door deze bedragen 5% van het totaal bedrag.

Vooraf per bank of giro

Uiteraard kunt u ook gewoon wachten op de order bevestiging die we per mail aan u toesturen en vervolgens uw betaling per bank aan ons overmaken, de verwerking van de betaling duurt aanzienlijk langer van 1 a 2 dagen voor een elektronische overboeking tot wel meer dan een week voor een handmatige overboeking. Let op dat u het order nummer vermeld bij uw betaling!

Remboursement

Conform wettelijke bepalingen zijn we verplicht u een achteraf betaalmethode aan te bieden wij doen dit in de vorm van remboursement, u betaald voor uw bestelling zodra deze bij u wordt aangeboden door de vervoerder. Omdat deze betaalmethode aanzienlijk duurder is en administratief behoorlijk meer werk met zich mee brengt berekenen wij hiervoor 25 euro.

 

!
Lange Vorststraat 4
4461JP Goes
www.jansenjuweliers.nl
info@jansenjuweliers.nl
0113-216924
k.v.k. 22026638
IBAN  NL22INGB0000188677
BTW NR. 0081.95.833.B.01