Esprit

Graveren van pennen

*** GRATIS GEGRAVEERD *** PER STUK BESTELLEN *** GEEN VERPLICHTE AANTALLEN  ***  SUPER SNELLE LEVERING  ***

Het graveren van pennen gebeurd met onze eigen computer gestuurde graveermaschine daardoor kunnen we razend snel leveren.

Vandaag besteld & betaald wordt ook echt vandaag verzonden ( Ma t/m vr voor 15.00u besteld & betaald voor aantallen van 10 of meer hebben we uiteraard meer tijd nodig

In de meeste pennen graveren we maximaal 2 regels tekst per regel adviseren we maximaal 20 karakters (inclusief spaties) langere teksten zijn wel mogelijk maar niet aan te raden omdat de tekst dan erg klein wordt. 

 

Graveren en etsen?

Graveren is eigenlijk niets anders dan met een fijne draaiende diamant punt letters frezen in de pen. De naam wordt dus als het ware in de pen gekrast. De meeste pennen die we leveren worden gegraveerd.  Bij stalen pennen veranderd de kleur van de letters dus niet! 

Als U wilt dat de gravure beter opvalt heeft U bij Parker type I.M. & Urban de mogelijkheid om de letters na het graveren te laten etsen hierdoor worden de letters donkerder waardoor de namen beter leesbaar worden. Als dit mogelijk is staat dit aangegeven bij de pen.

Klik hier voor een voorbeeld van een geëtste pen. 

    Voorbeeld van een gegraveerde pen met geetste gravure.

 

 

Blauwe of zwarte vulling

Alle pennen worden geleverd met een blauwe vulling.  Eventueel is voor de Parkerpennen een losse zwart vulling leverbaar  (bijvoorbeeld voor de getuigen bij een trouwerij. U kunt dit aangeven bij de bestelling (meerprijs) de pen wordt dan geleverd met een blauw en zwart vulling

 

 

Cadeau verpakking en verzending

Alle pennen worden afzonderlijk verpakt in cadeaupapier.

We hebben 2 formaten doosjes om uw pen in te verpakken indien u kiest voor de wat grotere (mooiere) cadeau verpakking is het helaas niet meer mogelijk de bestelling als brievenbus post te verzenden.  Bestellingen met een bedrag van 50 euro of hoger worden gratis verzekerd verzonden (binnen Nederland)

 

 

 

 

 

Links of rechts handige

Bij iedere pen heeft U de mogelijkheid om aan te geven dat de gebruiker van de pen linkshandig is, in dat geval zullen we de plaats & richting van de gravure aanpassen.

 

 

Welk letter type ?

We hebben keuze uit een groot aantal lettertypes zie voorbeeld hier onder.

Als de pen alleen gegraveerd wordt (dus niet geëtst ) adviseren we een lettertype als Vannessa of Roman 3L deze gravure bestaan uit meerdere lijnen waardoor ze beter leesbaar zijn.  Indien U kiest voor lettertype Audrey of Azure houd er dan rekening mee dat dit lettertype geen kleine letters kent maar uitsluitend  hoofd letters.

 

 

Ander afleveradres

Ook is het mogelijk het cadeau te verzenden naar een ander adres eventueel met een kaartje voorzien van een persoonlijke boodschap van u.

!
Lange Vorststraat 4
4461JP Goes
www.jansenjuweliers.nl
info@jansenjuweliers.nl
0113-216924
k.v.k. 22026638
IBAN  NL22INGB0000188677
BTW NR. 0081.95.833.B.01